Resum dels nostres serveis

Llinares Immobiliària, en la seva qualitat d'agència immobiliària integral, ofereix un ampli ventall de serveis, des de la busqueda de la propietat perfecte fins a les feines de gestió administrativa posteriors a la signatura del contracte.

 

Els nostres principals serveis inclouen:

 

  • L'ajudem a trobar el millor habitatge tant per a lloger com per a compra.
  • Corretatge: garantim uns serveis de correduria i intermediació competents i d'alta qualitat, basats en un coneixement exhaustiu del mercat immobiliari de la zona i en la amplia experiència en aquest sector. L'ajudarem a trobar la propietat perfecte per a vostè.
  • Consultoria: li explicarem detalladament la situació actual del mercat i li ofrerirem consell i assessorament en totes les qüestions que se li plantegin com a propietari. Com a part dels nostres serveis integrals de consultoria i gestió, l'ajudarem a gestionar la propietat després de la signatura del contracte.
  • Finançament: dissenyarem un concepte de finançament adaptat a les seves necesitats. Els nostres serveis inclouen assessorament sobre les diferents modalitats de finançament i referències per als nostres socis bancaris de confiança.
  • Documentació: ens encarregarem de la preparació i gestió de la documentació. D'aquesta manera podrà centrar-se en el que de veritat li importa. El nostre coneixement de les normatives locals i de la documentació necessària, son la millor base per a garantir la correcció legal de qualsevol acció que realitzi amb nosaltres.

Concerti una cita amb un dels nostres agents immobiliaris , i l'informarem de tot el que necessita saber. La primera consulta no es vinculant i és totalment gratuïta!